Afgelopen week telefoon gehad van de jurist

Ik had vorige week toch de rechtsbijstand ingeschakeld.

Ik kreeg afgelopen week telefoon van de juriste van de rechtsbijstand. Zelf kreeg ik de indruk wat er rond de ontwikkeling van mijn werksituatie en of ik wel of niet kans heb naar WIA of seniorenregel voor 59+.
Ze gaf aan, ohh er is zeker voor mij werk aan de winkel. Dus ze gaat nu serieus aan de gang.

Ik heb het UWV gebeld en zij gaven aan dat zij onafhankelijk opstelden of ik bij herkeuring wel of geen recht heb op een WIA uitkering. Dus hun bevindingen kan geheel afwijken van hetgeen de bedrijfsarts vindt.

Ze adviseerde mij om een arbeidsdeskundige in te schakelen. Dat kost me 100 euro. Dat heb ik er zeker voor over. Maar eerst kijken wat de beoordelingen zijn van de jurist. Uiteraard heb ik haar gemaild wat het UWV mij verteld heeft.
In/rond de 88e week van de Ziektewet krijg ik bericht over de herkeuring.

Mijn begeleidster vond het heel goed dat ik deze stap heb gemaakt.

Dus al met al heeft nog een hele lange staart.

Dit delen