AUTISME LATEN WE WEL ZIJN INFOMARKT 3 APRIL

MET O.A. JUDITH VISSER, BIANCA TOEPS,  INSPIRATIESESSIES, EEN   INFORMATIEMARKT EN NOG VEEL MEER!
In het kader van de Autismeweek 2019 organiseren wij wederom gezamenlijk een inspiratie-/ kennis en ontmoetingsmoment rond autisme. Wij zijn heel blij dat Judith Visser en Bianca Toeps als gastsprekers een keynote zullen verzorgen. Daarnaast hebben we vier inspiratiesessies in petto, een informatiemarkt en nog veel meer!

Judith Visser

Opgroeien met autisme, hoe vind je daarin je eigen weg?’ Judith spreekt vanuit haar eigen ervaringen.  Tijdens haar lezing zal zij de nadruk leggen op de schooltijd: hoe ‘overleef’ je met autisme het onderwijssysteem?’ Judith wordt vergezeld doorhaar (hulp)hond Yuriko.

Bianca Toeps
Bianca Toeps ziet er niet autistisch uit, zeggen mensen. Ze is het wel. Ze vraagt zich af: “Is het verkeerd om er autistisch uit te zien?” Toeps werkt als fotografe en front-end ontwikkelaar, heeft een vintage webshop en een blog, en schreef het boek “Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit”, dat op 2 april uitkomt. In 2013 kwam ze “uit de kast” als autist, al twijfelde ze daar wel even over. Zou het geen nare gevolgen hebben? De vooroordelen over autisme zijn helaas de wereld nog niet uit. Met haar boek en haar blog wil Toeps de vooroordelen ontkrachten, mensen wijzer maken en laten zien dat ook iemand met autisme gewoon grappig,bitchy, boos of creatief kan zijn.


De avond is vrij toegankelijk (gratis!) en we zijn te gast* bij Igluu in Eindhoven. De lokatie is centraal gelegen en zowel per OV – auto – fiets- te voet bereikbaar.

Wanneer:

woensdag 3 april 
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Waar: Igluu Eindhoven

               Aanmelden kan via onderstaande linkhttps://www.eventbrite.nl/e/tickets-autisme-laten-we-wel-zijn-53912489708?aff=ebdssbdestsearch&fbclid=IwAR1nsLQhDJTwafAVSCOZSTjTZjHOp_0SISwG50g0HmHIuOzgsuO3dTSj1go