Carla van Gestel

Teamuitje, koken, spanning en vooral een warm welkom

Het is een tijdje geleden dat ik hier een blog geplaatst heb. Een dagopname in het ziekenhuis: de gevolgen van de korte narcose hielden langer aan dan ik had ingeschat. Ook gebeurde er in de afgelopen periode heel erg weinig waardoor de inspiratie uitbleef. Inspiratie blijft wel een probleempje. Maar nu dan toch weer een […]

Lees verder...
07-02-2019 door

Ogen en oogcontact

“Jij autisme? Je kijkt me gewoon aan, je maakt oogcontact.”. Een reactie die ik – gelukkig – steeds minder hoor. Maar nee, ik maak geen echt oogcontact. Ik heb een trucje geleerd en kijk naar het punt midden tussen de wenkbrauwen. En blijkbaar werkt het perfect. Maar vraag me later niet welke kleur ogen iemand […]

Lees verder...
22-11-2018 door

Prikkelarm boodschappen doen.

In september 2018 stonden de media bol van het eerste initiatief in Nederland om boodschappen te doen in een prikkelarme omgeving. Een bekende supermarktketen in Sint Michielsgestel biedt dit één uur per week aan. Een mooi onderwerp voor mijn blog. Ik vind het een mooi en sympathiek initiatief. Ik juich het van harte toe, maar […]

Lees verder...
11-10-2018 door