Congres I AM AS$ I AM

Uniek Congres
“Maak werk van je passie“ is het thema van de Autismeweek dit jaar (31 maart t/m 6 april 2019), Op donderdag 4 april 2019 organiseren wij een uniek congres met als titel: I am AS$ I am.
Het wordt een dag waarin authentieke persoonlijke verhalen over ambities, talenten en het volgen van je passie centraal staan. Met praktische tips en bruikbare handvatten.

Voor wie is deze dag bedoeld?
Het congres is voor: professionals, (potentiële) werkgevers, leerkrachten, mensen met autisme, hun familie en vrienden.

Uniek Talent
Steeds meer wordt onderkend dat mensen met een vorm van autisme specifieke kwaliteiten, talenten en vaardigheden hebben.
Fabian Franciscus heeft succes als cabaretier. Zijn autisme is een belangrijk onderdeel van zijn werk. Tomas Knoops kan door sterk focussen en accuratesse zijn passie als chocolatier uitoefenen. Birsen Basar, ambtenaar en hulpverlener, gaat ons vertellen hoe zij haar talenten heeft ontdekt door middel van NLP.

Ontdek de mogelijkheden
Ontdek dat mensen met een vorm van autisme grote toegevoegde waarde hebben. Ontdek hun specifieke talent en krijg handvatten voor een passende werkomgeving. Aanpassingen die nodig zijn op een werkplek zijn vaak kleiner dan je denkt, maar je moet wel weten waar je op moet letten!