EXPOSITIE EN LEZINGEN HOE KIJKT AUTISME

                                   
   
            Expositie Ivo KetelaarVan 11 maart t/m 14 april is op de locatie van jonge stichting Het Andere Atelier in Vught de expositie ‘Hoe Kijkt Autisme’ te zien. Aan de hand van fotobeelden wil professioneel fotograaf Ivo Ketelaar u laten zien en ervaren hoe iemand met autisme kan kijken naar de alledaagse werkelijkheid en welke emoties daarbij naar boven kunnen komen. Ivo wil op deze manier verbinding tot stand brengen tussen mensen met en zonder autisme.

Lezingen
Naast de foto-expositie worden er een tweetal lezingen gegeven op de dinsdagen 2 en 9 april in duo presentatie door Marquerite Driel en Ivo ketelaar. Aanvang is om 19.00 uur.
Door zijn eigen ervaring op het gebied van autisme kan men wel stellen dat Ivo Ketelaar inmiddels aardig deskundig is. Daarnaast is Ivo een goed verteller en luisteraar. Tijdens deze lezingen zal Ivo meer ingaan op onderwerpen die vooral belangrijk zijn voor de doelgroep van Het Andere Atelier. Bij eerder gehouden lezingen in Nederland en België bracht Ivo met zijn foto’s een dialoog op gang tussen mensen met en zonder autisme die voor hen als zeer waardevol werd ervaren. Ivo heeft de diagnose Asperger, een vorm van autisme. 
Daarnaast zal ook Marquerite Driel, directeur van de stichting Het Andere Atelier, haar (praktijk)kennis, ervaring en missie met de aanwezigen rond dit thema delen.

Geïnteresseerd om een lezing bij te wonen? Meldt u dan s.v.p. aan via onderstaande button of stuur een mail naar: info@hetandereatelier.nl
email: 

Openingstijden Het Andere Atelier 
Ma. t/m vr. van 09.00 tot 15.30 uur.

Locatie:
Industrieweg 30-32, 5262 GJ Vught. 

Datum lezingen: 2 april en 9 april

Klik op onderstaande link om aan te melden

info@hetandereatelier.nl