Komende verhuizing op mijn werk

Het pand is verkocht waar ik momenteel werk. Dus er zal een tussen oplossing gevonden moeten worden waar ik mijn werkzaamheden verder kan verrichten.

Het lijkt erop dat we binnen 2 maand op het werk gaan verhuizen. Intuïtief heb ik het idee dat dit ook weleens nog sneller gaat gebeuren.

Pas volgend jaar kunnen we “definitief” naar het nieuwe pand. Dus er moet een tussenoplossing komen. Het bestuur gaat daar over. Dus ik kan niets anders doen dan afwachten.

Ondanks dat ik en mijn collegae dit weten, brengt het bij mij toch wat onzekerheid met zich mee. Ik merk dat ik moet oppassen dat ik niet te angstig wordt wat er allemaal komen gaat en hoe mijn werkzaamheden verder gaat verlopen.
Zal dat komen omdat ik jarenlang een erg onzekere periode heb meegemaakt omtrent mijn werksituatie.

Ik heb nu eindelijk plezier in mijn werk. Zowel die 24 a 25 uur bij de Stadskamer als de 4 uur voor Zelf in Regie. En het werk past ook echt bij mij, en heb ik er affiniteit mee.

Misschien komt mijn angsten ook wel door dat de Sociale Werkvoorziening en werk voor mensen met een (arbeids)beperking “onder vuur staat” .
Het kan ook zo zijn dat ik in het verleden prettig werk heb gehad, maar weg moest wegens reorganisaties, stoppen van contracten, bleek een re-integratieplek geweest te zijn ….. En zo wel meer redenen waar ik “voor moest boeten”….

Maar het kan ook zo zijn dat ik toch onzeker ben, omdat ik op werkplekken geweest ben, waar ik totaal “hotel de botel” door werd, bleek totaal niet passend te zijn ect.

Ondanks dat probeer ik ervoor te zorgen om het bij mezelf te blijven en al die negatieve gedachten naast me neer te leggen. Maar dat is best lastig.

Hoe zal de komende verhuizingen verlopen en hoe zal dan mijn werkplek(ken) zijn. Ondanks dat ik besef dat ik, zoals het er nu naar uitziet, voorlopig nog mag blijven binnen deze stichting.

Dit delen