Maximaal nog 3 maand

Het valt niet mee nu 10 jaar geklungel met mijn werksituatie. Nu ben je 60 en heb je eigenlijk praktisch geen kansen meer.

Zonet schreef ik dat er diverse dagbestedingsprojecten zijn. Maar voor beschut werk bijna niets.
Wat er is aan beschut werk waar ik eventueel “direct aan kan schuiven” op een productie- en/of inpakafdeling waar veel mensen, veel lawaai bevinden, en werk waar je ook niet gelukkig van wordt. Dus heel veel overprikkeling.
In deze regio is er geen echte SW bedrijf meer. Maar er is wel een locatie waar SW-achtige werkzaamheden wordt verricht. Grote afdelingen en enorm saai werk. Dag in dag uit, als het ware envelopjes plakken……

Ik heb 3 maand verlenging gekregen op mijn huidige werkplek. Momenteel ben ik ook bezig met oriënterende gesprekken. Al met al kost dit de nodige energie.
Op je 60e jaar heb je ook niet veel keus, zeker extra als je ook nog indicatie heb binnen de participatie wet.

Het zal toch weer geen regel ontstaan dat ik geen vrijwilligerswerk mag doen, omdat je thuis moet zitten voor beschikking voor werk….. Of andere absurditeit van regels.

Dit delen