Met de auto naar de garage tijdens deze C-c.

Het bezoek aan de garage is in deze tijd toch wel anders

Ik was wel benieuwd of de afspraak bij mijn garage wel doorging. Onder vooraan van mijn auto zat een strip los. De oorzaak was, dat er een jonge man per ongeluk tegen mijn auto is gevallen. Alles was met hem goed gegaan. En dat is gewoonweg het belangrijkste. Gelijk een bandenwissel laten doen. Dus nu de zomerbanden eronder.

Nou ik kwam de ingang in bij deze garage en er stond een tafel met desinfecterend middel welke je handen mee moest insmeren. Mijn handen voelde erg droog aan, waarbij het aanbrengen van deze gel wat prikkelend gevoel aan mijn handen gaf. Ook bij de balie melding waren afgeschermd met rood-witte linten. Wel zoals gewoonlijk je melden waarvoor je kwam. In dit geval mijn afspraak. De medewerker gaf aan je autosleutels op het plateau te leggen welke hij uitreikt.

Ik kon wel gewoon in het wachtgedeelte zitten, waar je ook een kop koffie kon nemen. Dit keer werd er geadviseerd om je koffie of thee in een kartonnen beker te doen. Normaal doet de receptioniste dit voor jou. Maar nu mocht je het zelf pakken.  Die kartonnen bekers stonden netjes naast het koffieapparaat. En de koffie was net zo lekker als anders.

Even een uurtje wachten, en ik had zelf wat te lezen bij me. Er was op dat moment bijna geen verdere klant. Maar ik zag de medewerkers daar, wel gewoon hun werk doen. Meestal zit er aan die grote tafel wel een of meer klanten daar. En nu dus niet.

Mijn auto werd zoals gewoonlijk ook netjes gewassen. Dus hij blinkt weer goed. Blijkbaar is het toch mogelijk dat ze hun werk gewoon goed kunnen doen. Maar dan rekening houden met de maatregelen welke ze voorgeschreven kregen.

Over een paar weken, hebben mijn man en ik nog een afspraak bij de notaris voor ondertekening van ons levenstestament en de daarbij behorende nalatenschap. Daar zal het allicht ook wel anders verlopen dan gewoonlijk. En ook onze belastingconsulent hoop ik dat hij over een paar weken ook zijn afspraak na kan komen in verband met de C-c.