Nieuwe baan……

Ik was zo langzamerhand beu van die “flut”detacheringsplaatsen. Nu heb ik het gevoel dat ik nu een plek heb waar ik weer met plezier kan werken.

Na mijn vakantie van 2 weken, heb ik een nieuwe detacheringsbaan binnen de WSW waar ik mijn dienstverband heb.. Ik heb nu een week ervan achter de rug.
Een hele andere ervaring dan mijn vorige banen, welke ik me niet op mijn plaats voelde.

Ik vond het erg spannend en ondanks dat deze organisatie mij kent en ik ook diverse mensen daar mij kenden, is het toch even wennen. Maar ook al hele leuke ervaringen gehad, waarmee ik blij ben om nu mij veel prettiger te voelen in mijn werk. Het werk is ook veel meer richting mijn affiniteit. Ook de anderen die daar bij die Stadskamer werken, waren overenthousiast. Enkele gaven zelfs aan dat ik nu veel beter op mijn plek ga voelen. En ik denk en hoop dat ze gelijk hebben.

Natuurlijk is het altijd een omschakeling. Ik moest wennen dat ik “onbeperkt” koffie of thee mag nemen. Er zijn geen pauzes, De baas wist waarover hij het heeft, wat ik totaal niet meer kende.
Nu weer heerlijk in nette kleding in plaats van die vodden welke ik in mijn vorige functies na 2011 droeg.
Het is een stukje verder rijden, maar dat deert me net. En nu met deze vakantieperiode is het ook rustiger op de weg.
Ik hoop dat ik weer plezier in mijn werk krijg en dat ik weer veel meer uren kan werken.

De week is gelukkig wel rustig begonnen, zodat ik mij beter kan omschakelen. Het was ook rustiger wegens de huidige vakantieperiode.
Mijn werkcoach is samen met mijn begeleidster nog de tweede dag er geweest. De werkcoach vond voorlopig halve dagen genoeg voor mij. Maar mijn begeleidster heeft schijnbaar andere ideeën, omdat zij met de arbeidsdeskundige heeft gesproken.
Ik moet half augustus weer terug komen naar de bedrijfsverpleegkundige en hoop er meer uren bij te mogen krijgen. Zeker omdat ik met ingang van september slechts 70% van mijn salaris krijg over de uren welke ik nog in de ziektewet ben. En dat kan nog best wel veel schelen.

Nu na deze week heb ik wel veel minder last van piekergedachte. Ook slaap ik meer door en word ik niet iedere keer wakker. Het lijkt wel alsof ik ook meer energie heb en mijn structuur nog beter kan handhaven.

Nu maar kijken hoe dit verder afloopt en of ik wat langer daar mag blijven. Er schijnt nl. nog wat zaken geregeld te moeten worden waar ik geen invloed op heb.

Dit delen