Nog meer verandering.

Tja iedere verandering is toch weer een behoorlijke overgang. Dat kost toch wel energie om weer te wennen aan de nieuwe (tijdelijke) situatie.

Voor mij is afgelopen week de laatste week dat ik in het huidige gebouw heb gewerkt. Komende week heb ik toevallig iets meer dan een week verlof. En ik ga ook met mijn man een paar dagen kamperen in Drenthe.

Komende week wordt de laatste boel versjouwd naar de locaties waar het gebruikt wordt. Spullen wat niet nodig is tot dat we daadwerkelijk naar de nieuwe locatie gaan, wordt ergens bij het verhuisbedrijf opgeslagen. Spullen wat ik zelf nodig heb, heb ik ook veilig gesteld.
Afgelopen week was al op diverse plaatsen dingen ontmanteld, zoals tafels, muurdecoraties, etc.

Eigenlijk heb ik in dit gebouw niet eens zo lang gewerkt. Nog geen jaar. Bij mij komen de herinneringen, laatste werkdag afgelopen baan.
Nu is dat zo, dat ik daar niet mijn baan kwijt raak, maar op 3 locaties komt te werken, totdat we naar het oude ING bank gebouw gaan. Deze oude ING bank moet nog verbouwd worden. De procedure hiervan is in volle gang.
Gelukkig mag ik voor deze stichting blijven werken.

Ik werd eerder op een gegeven moment gek van weer ander werk zien te krijgen. En iedere keer was het, weg baan, na reorganisatie. Of ik kreeg een flut baan, welke helemaal niet bij mij paste.

Ook het weer is het de ene keer super zonnig en dan is het weer behoorlijk koud. Dat is ook best wel een omschakeling. Dan heb je het al heet in zonnige dunnere kleding en dan heb je het koud en moet je dikkere kleding en een jas aan.

Hopen dat het met mijn vakantie goed weer blijft. Af en toe een buitje voor de tuin is niet verkeerd. Maar laat die regen dan ‘s avonds en ‘s nachts vallen.

En vernam dat voetbalvereniging De Graafschap naar de ere divisie gepromoveerd is. Terwijl Twente uit de vele grotere stad Enschede dan Doetinchem gedegradeerd is.
Hoe “scheef” kan het gaan. Nu ben ik geen fanatieke voetbalfan, maar het ontgaat me zulke dingen niet. Toch ook weer een verandering…… daar waar ik geen ‘last’ van heb.

Dit delen