Rotzooi in mijn hoofd.

Autisme en chaos in mijn hoofd, hetgeen zeer naar aanvoelt en ook nog hoofdpijn bij heb.. Van al die prikkels welke je overkomt.

Voor dat ik een Weekje naar Almere Haven ging en daar op de camping samen met mijn partner ging staan om de Gooise 4 daagse te wandelen vanuit Laren, voelde ik mij niet echt lekker.

Ik had behoorlijk last van hoofdpijn. Vooral bij het opstaan van een nachtje bedliggen om daarin te slapen. Ook had ik het gevoel dat ik dan in een oorlogsgebied leefde. Terwijl dat niet zo is. Het is een gedachtekronkel waar je op dat moment niet vanaf kan komen. Hoe je het ook probeert.

Het was die weken druk, geen structuur kon vasthouden. En ook nog gejengel rond mijn heen van mijn man. Hij verveelde zich en kon minder dingen doen. Hij is begin juni geholpen aan een trigger vinger. Hij heeft ook niet die doorzettingsvermogen om dan juist de dingen te doen, wat hij dan wel kon doen.

Op mijn werk iedere keer die wisseling van locatie naar locatie te gaan, met daarbij de nodige inlogproblemen bij het opstarten van een pc, welke ik kon gebruiken voor mijn werk. Ook als ik een bestand had gevonden waarin ik werkte, had ik ook nog een ander beeld, waaraan ik vreselijk moest wennen.
Maar ook per locatie een cultuurverschil had voor mijn gevoel duidelijk impact op mij.

Ik kon gelukkig nog enigszins bijkomen daar op de camping en tijdens de wandel vierdaagse in het Gooi. Een mooie kleinschalige 4 daagse waar je ook lekker rustig kon wandelen. En de contacten met mensen wie ik onderweg tegen kwam was gelukkig ook leuk.

Die week vakantie had mij wel goed gedaan.

Dit delen