Veel prikkels voor de verhuizing van mijn werk

Het is al tijden de bedoeling dat het werk wat ik in Doetinchem doet, gaat verhuizen. Nl. een oude bank gebouw welke flink verbouwd is.

Nu na enkele jaren, gaan we van mijn werk in Doetinchem in september intrede doen in het nieuwe pand. De meeste locaties sluiten definitief de deuren om daarna in het “nieuwe” pand te betrekken.

Al met al brengt dat toch wel veel prikkels met zich mee.

Op zich een mooie uitdaging. Maar alles gaat nu toch wel een beetje anders, ondanks dat ik en de andere ons best doen, om een en ander met deze verhuizing zo soepel te laten verlopen.

Daarnaast had ik afgelopen week telefoondienst van mijn werk in Winterswijk. Het gebouw is wel gesloten, maar het werk rond Duo fiets en Automaatje gaat gewoon door. Ik had niet verwacht dat ik afgelopen week veel aanvragen had van diverse ritjes. Enkele wat langere ritten, maar ook hele korte ritjes. Ook werden enkele ritjes weer geannuleerd, waaraan je ook werk aan heb.

Dus al met al best wel druk, meer dan dat ik verwacht had. Daarnaast nog werk voor wie ik werk doet, gaat dit weekend voor 3 weken op vakantie. En dan wil je toch een afgerond geheel hebben, zodat ze voor dat ze weg gaat e.e.a. laten ondertekenen.

Donderdag kon ik heel goed merken dat ik wat overprikkeld was. Mijn coach gaf aan, dat ik nu even gas terug moest nemen, anders kom ik mentaal in de problemen. En dat moeten we voorkomen. Je voelt je eigen structuur te verliezen en kan door al die drukte niet je overzicht behouden.

Het helpt wel, dat ik ‘s avonds niet zo heel druk moet maken met allerlei karweitjes en verplichtingen.  Maar ja, toch ook wel lastig, want je voelt toch ook wel verantwoordelijk voor je werk. En ik heb de neiging om te schamen dat ik niet alles binnen de verhuizing kan meehelpen. Ik houd me de komende dagen rond de verhuizing alleen bezig met de spullen van het schilderen.

Nou ja, ik moet echt mijn grenzen stellen, hoe lastig het ook is. Want ik heb ook geen zin om ziek te worden.