Verhuizing Stadskamer

Het is al lange tijd bekend dat de Stadskamer een eigen locatie krijgt. En begin september heeft de verhuizing plaats gevonden.

Mijn werkplek in Winterswijk is de laatste 4 weken van augustus gesloten geweest. We hadden als baliemedewerkers wel bij toerbeurt telefoondienst in verband met duo fiets en automaatje. Het was die maand drukker met de telefoon als dat we verwacht hadden. Op zich daar niets mis mee.

Maar met de komende verhuizing van de Stadskamer, gaf het mij wel veel prikkels. Dus ik moest voor mezelf echt voor zorgen dat ik niet overbelast raakte. Ik zat soms aardig tegen mijn grens aan.

Dus de momenten dat ik rust kon nemen, moest ik ook echt dat doen. Want in ziek worden had ik geen trek in.

De eerste volle week van september ging de verhuizing gebeuren. De locaties werden gesloten en de eerste week van september ging de verhuizing gebeuren. In principe was de inloop gesloten en werden geen activiteiten georganiseerd.  Wel kon je helpen met de verhuizing. Ik ben die week slechts een dag geweest en heb nog wel iets gedaan. Maar ik was ook blij dat ik niet volledig die week hoefde te werken.

Na de verhuizing is het toch wel lastig om te wennen aan de overgang om in het nieuwe pand te settelen. Ook vanuit de MZR waar we binnenkort een Studiedag hebben. Voor mij eigenlijk te vroeg na de verhuizing. Daar waar we als MZR-lid ook volgens de voorzitter verplicht ben om hieraan deel te nemen. Het is op een dag waar ik in Winterswijk werk. Ik heb nog wel voor vervanging kunnen zorgen. Hierdoor overweeg ik ook om te stoppen met deze Medezeggenschapsraad. Daar moet ik over nadenken.

Internet doet het in het nieuwe pand ook nog niet goed. ICT is er druk doende mee om dit voor elkaar te krijgen. Niet alleen ik, moet nog aan diverse dingen wennen, maar ook anderen. Ik denk wel dat op ten duur het nieuwe pand een hele goede zet is, om de Stadskamer een goede organisatie te blijven.

Maar al die prikkels word je ook wel vermoeid en heb veel behoefte om met schilderen, hardlopen en tuinieren in een rustige prikkelarme omgeving te doen. Maar ook lui op de bank zitten rustig tv te krijgen, waar niet teveel flitsen op komen. En natuurlijk mijn structuur weer herwinnen. Want ik dreigde mijn regelmaat en structuur kwijt te raken. Hierbij heb ik de neiging om weer teveel van  verkeerde dingen te eten.. en overmatig suikerhoudende producten te nuttigen.

Dit delen