Vermoeid……

Ik ben volgens menigeen best wel energiek, maar ik ben ook weleens moe.

Afgelopen week merkte ik dat ik gauw moe was. Ik stond afgelopen week enkele keren met hoofdpijn op.
Misschien toch te druk geweest. Of dat ik nog te veel indrukken heb, doordat ik op verschillende locaties werk. Ik weet het zo niet.

Wel was er afgelopen dinsdag op een locatie, wat hectische zaken gebeurd. Gelukkig heb ik er zelf niets van doen. Maar toch heeft het wel een enorme impact op mij. Wat er precies gebeurd is weet ik niet, maar het schijnt dat er iemand geweest is, wie de boel aardig op stang heeft gejaagd. Ik kreeg de indruk dat die persoon de toegang richting die locatie tijdelijk is ontnomen.

Ook extra drukte met vrijwilligerswerk. De Special Olympic Challange Achterhoek, de Obbinkrun waar ik een pittige klus had als verkeersregelaar….. En misschien wel meer factoren.

De benauwde warmte, daar slaap je ook onrustiger door. Echt slecht slapen, dat nog niet echt, maar wel iedere keer wakker worden.

Ik ben dan niet alleen moe, maar krijg ook behoorlijke angstige en depressieve gevoelens. Vreselijk, welke ik niemand gun.
Gisteren en eergisteren lag ik ook al vroeg in bed en heb geslapen als een os.

Vandaag vernam ik van enkele mensen wie ook merkte dat ze vermoeid waren. Toevallig een vrouw wie bij ons in de buurt woonde en altijd met haar jack russel wandelde. Zij had daar ook last van.

Nu heb ik een weekje vakantie en kampeer met mijn man in Almere Haven. Om morgen rustig te kunnen wandelen tijdens de Gooise 4 daagse in Laren.
Het gaat gelukkig nu een stuk beter en dat ik tijdens deze 4 daagse mijn hoofd meer tot rust komt.