Verschillen in restaurants en moe zijn.

Mijn man en ik gaan bijna nooit uit eten. Als het 1 of 2 keer per jaar is, houdt het vaak wel op. Ook vind ik het fijn om op een goede manier moe te kunnen zijn, dus tevreden moe.

Ik vind thuis eten vaak net zo fijn dan met ons twee├źn elders buiten te deur eten.
Omdat ik weleens vrijwilligerswerk doe, heb ik enkele keren per jaar nog wel eens een etentje als presentie voor het werk wat je vrijwilliger doet.

Afgelopen week heb ik vanuit de Wandelcoaching van Mediant een gezellige bijeenkomst gehad in het Wok restaurant, vlak bij de Grolsch Veste. Dit is voor de 3e keer dat ik daar geweest ben.
Een goed restaurant waar voor elk wat wils te eten is. En het smaakt ook nog goed. Ook de ruimte is wel goed benut, maar niet zo kort op elkaar. Ondanks dat we met deze groep, van ongeveer 20 mensen waren.

Onlangs had ik met een stel kennissen wie ik nog kent van eerder toen de Stadskamer nog SCI heette bij een kip restaurant in Didam gegeten. Daar zat je hutje mutje kort op elkaar. Het eten was redelijk, een echte kip restaurant. Ik vond het wel lekker, maar ook erg pittig. Voor mij zelfs iets te pittig. Het is wel een leuk gezelschapje, nl. met ons vieren.

Qua prikkels, had ik bij het kiprestaurant erg veel last van, terwijl in dat Wok restaurant ik daar geen last van had.
Bij de ene werd ik oververmoeid van de prikkels. En bij de andere was ik moe omdat ik op die dag ook diverse andere dingen gedaan had. Wat een verschil van moe zijn. Bij de ene was ik onprettig moe en bij de andere prettig moe.

Dus voor mij is moe zijn toch een groot verschil tussen de ene vermoeidheid dan bij de andere.
Daarnaast kan ik ook moe zijn van andere dingen. En dat geeft toch weer een ander moe gevoel.

Hebben jullie dat ook????