Wekenlang geen vaste telefoon en tv

Tegenwoordig kan je haast niet meer zonder telefoon, internet en tv. Maar je zult maar te maken hebben zonder……. best wel lastig

Zo’n week of 5 terug is profider Fiber overgegaan naar Online, een nieuwe profider. Dit zonder dat we er zelf om gevraagd hebben. Ze beloofden ook extra’s welke tot op heden niet in het pakket zit.

We kregen een nieuw kastje toegestuurd, welke we zelf moesten installeren. Alles netjes gedaan, maar wat dacht je: het deed het niet. De profider opgebeld, hoe het zit met de aansluiting. Tot nu toe nu op rekest. We zitten nu nog zonder tv en vaste telefonie. Mensen moeten maar op mijn mobiel of die van mijn man bellen, indien ze ons nodig hebben.

Nu is dit al meer dan 4 weken zo. Maar we zijn het zat dat we het nog niet voor elkaar hebben gekregen. Het nieuws en andere zaken, halen we maar uit de krant en luisteren naar de radio. 

Gelukkig is het nu wat langer licht, zodat we ook naar buiten kunnen om bijvoorbeeld in de tuin te werken of andere buitendingen doen.

We hebben wel restutie gekregen op ons abonnementsgeld van slechts 10 euro.

Maar nu zijn we het zat, we stappen over naar een andere profider. En daar komt de monteur aan huis.

Maar dat wordt wel pas na 15 mei. Nou ik ben benieuwd.

Ik word door dit soort zaken ook erg onrustig. En ik maak me nu al zenuwachtig of dit goed gaat aflopen. Het wordt T-mobile.

Dit delen