Wilma’s Muziekschool Rijen

Op 2 april de tweede aflevering van ‘Cantus Autismus’ door Wilma’s Muziekschool.

Een gecombineerd optreden van muzikanten met en zonder een lichte beperking (autisme). Zij nemen u mee op een “Muzikale reis vol verassingen”.
Ook Djembé Rijen, Babs Vocalkidzz, mandoline orkest Estralita en niet te vergeten Gino Politi uit Italië laten hun kwaliteiten horen.

U bent van harte welkom.

Om dit financieel mogelijk te maken stem op Wilma’s Muziekschool.
Hoe kunt u stemmen?

Ga naar https://iak.nl/over-iak/algemeen/iak-en-sponsoring/iak-fonds/poll1 en stem op Wilma’s Muziekschool.
Na het stemmen ontvang je een bevestigingsmail met een link waarmee je je stem definitief maakt. Niet vergeten, anders telt je stem niet!

wilma s muziekschool
Muzikaal Zomerconcert
Op 2 juli 2017 organiseert Wilma’s Muziekschool een Muzikaal Zomerconcert in het Boerke in Rijen. De bedoeling van dit concert is om ook mensen met een beperking te laten schitteren op het podium.

Wilma was met haar studenten aanwezig op onze afgelopen ALV.

Er zal worden geprobeerd om een verbinding te maken tussen muzikanten met én zonder een beperking. Wilma’s Muziekschool wordt bij de organisatie geholpen door het trio “Back in Time” en verschillende culturele organisaties. Ook ouders van de kinderen en senioren werken er aan mee.
Wilma vertelt: “Het gaat mij niet alleen om het maken van muziek. De methode van muziekonderwijs die ik toepas, is ook goed voor de interactie tussen kinderen met en zonder beperking. Dit zorgt weer voor een betere sociale integratie van die eerste groep.”

Details van het optreden volgen t.z.t.

Dit delen