Zal het echt de laatste week zijn met veel zon

Het najaar is nu echt niet verkeerd geweest, alleen alles is wel erg droog.

De vrije tijd wat ik had, ben ik veel buiten geweest, vooral tuinieren. Ik heb mijn Volkstuin winterklaar kunnen krijgen. Veel onkruid weg gehaald. Ik had ook een achterstandje gehad wegens mijn arm. Ik kon toen minder doen in mijn tuin, maar het onkruid is wel door gaan groeien.

Bij onze ex-buren heb ik de laatste 2 weken geholpen met plataantakken opruimen. Deze takken waren over het algemeen erg lang geworden.

Gelukkig gaat het aardig goed met mijn arm. Ik heb nu om de twee weken fysiotherapie. En dit heeft echt wel geholpen. Af en toe voel ik het nog wel, maar ik kan bijna alles weer doen. Wel is mijn linkerarm wat stijver geworden.

Afgelopen zondag hebben we een recreatieve klootschiettoernooi gehad vanuit een wandelvereniging. Het was prachtig weer. Zo ben je dan ook een hele dag kwijt. Maar het was zeker gezellig.

Overal is het nog wel erg droog en de sloten c.q. Beken staan over het algemeen bij ons erg droog. Hopende dat de buien komen, wanneer het ons uitkomt.  De herfst en winter zal toch ook wel qua weer komen, en niet alleen als jaargetijde?

Ik moet nog wel wennen dat het later licht wordt en eerder donker. Maar ja, dat gaat zo ieder jaar zo. Dit is niet te vermijden.

Dit delen