Wilt u uw bericht of oproep hier plaatsen?

Klik hier om uw bericht of oproep te plaatsen

11-1-2018 Gezocht: deelnemers/ouders voor een op te richten wooninitiatief

Wij, ouders van een zoon van 22 met autisme, zoeken enthousiaste ouders van normaal begaafde jong-volwassenen met een stoornis binnen het autismespectrum om samen een wooninitiatief op te zetten in Bergeijk.

Welke ouders zoeken ook een passende woonplek met begeleiding voor hun zoon/dochter?

Onze zoon heeft een beschermd wonen indicatie.

Denk je er al enige tijd over na en wil je samen verder kijken dan hoor ik dat graag, kunnen we samen voor een geschikte plek en zorg gaan zoeken.

Graag contact opnemen via mailadres:
onsjet@hotmail.com

Tip website hulp huishouden en koken

Tip:Kijk eens op de website: www.huishoudeninhokjes.nl Op een eenvoudige en schematische manier wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je huishoudelijke taken kan uitvoeren en ook hoe je kan koken. Bedoeld voor mensen die het fijn vinden om hierbij hulp te krijgen. Uitgelegd m.b.v. foto's en pictogrammen.

Maatje

Op dit moment volg ik psycho-educatie voor mijn autisme. Ik ben op zoek naar een maatje in de omgeving van Roosendaal die mij kan helpen om het geleerde in de praktijk te brengen en het over de cursus te kunnen hebben. Ik heb in mijn eigen netwerk niemand waar ik dit mee kan doen. Voor meer info mail naar secretaris@nva-nb.nl

Trainers gezocht voor het jeugd g team van RKVV! (Roosendaal)

Het JG1 team bestaat uit een enthousiaste, diverse groep jongeren van 10-18 jaar. Wekelijks trainen ze op de woensdagavond van 17.45-18.45 uur. Ook doen ze mee aan de G competitie. Eventueel kan het ook in het kader van een opleiding (stage). Interesse of ken je iemand die dit zou willen doen? Mail of bel dan voor meer info naar Käthe Noz: gcoordinator@rkvvroosendaal.nl of 06-55598632 (na 19.00 uur)

Autisme toegankelijkere High Tech Ontdekkingsroute tijdens open dag Automotive Campus Helmond

toegankelijker voor JONGVOLWASSENEN MET AUTISME!

HIGH TECH ONTDEKKINGSROUTE ZATERDAG 9 JUNI 2018.

Bij de Open Dag van Automotive Campus in Helmond.

Afgestemd programma van 12:00 - 15:00 uur.

We hebben al aanmeldingen binnen!

Iedere jongvolwassene met autisme in de regio Helmond kan zich aanmelden.

Aanmelden kan vóór 7 juni 2018 via www.helpusaut.nl

Je bent niet alleen! We gaan met een een grote groep jongvolwassenen met autisme en er is begeleiding die je binnen de groep welkom heet en waar je op terug kunt vallen mocht er iets zijn.

Wij willen bij deze Automotive Campus Helmond hartelijk danken voor de fijne samenwerking en de sponsoring.