Wilt u uw bericht of oproep hier plaatsen?

Klik hier om uw bericht of oproep te plaatsen

11-1-2018 Gezocht: deelnemers/ouders voor een op te richten wooninitiatief

Wij, ouders van een zoon van 22 met autisme, zoeken enthousiaste ouders van normaal begaafde jong-volwassenen met een stoornis binnen het autismespectrum om samen een wooninitiatief op te zetten in Bergeijk.

Welke ouders zoeken ook een passende woonplek met begeleiding voor hun zoon/dochter?

Onze zoon heeft een beschermd wonen indicatie.

Denk je er al enige tijd over na en wil je samen verder kijken dan hoor ik dat graag, kunnen we samen voor een geschikte plek en zorg gaan zoeken.

Graag contact opnemen via mailadres:
onsjet@hotmail.com

Tip website hulp huishouden en koken

Tip:Kijk eens op de website: www.huishoudeninhokjes.nl Op een eenvoudige en schematische manier wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je huishoudelijke taken kan uitvoeren en ook hoe je kan koken. Bedoeld voor mensen die het fijn vinden om hierbij hulp te krijgen. Uitgelegd m.b.v. foto's en pictogrammen.

Trainers gezocht voor het jeugd g team van RKVV! (Roosendaal)

Het JG1 team bestaat uit een enthousiaste, diverse groep jongeren van 10-18 jaar. Wekelijks trainen ze op de woensdagavond van 17.45-18.45 uur. Ook doen ze mee aan de G competitie. Eventueel kan het ook in het kader van een opleiding (stage). Interesse of ken je iemand die dit zou willen doen? Mail of bel dan voor meer info naar K├Ąthe Noz: gcoordinator@rkvvroosendaal.nl of 06-55598632 (na 19.00 uur)

Clown Fie intuitieve clown met specialisatie autisme

Nieuw: 1e auticlown in Nederland die zich inzet als tool. Zijn jullie toe aan meer luchtigheid en toch samen ontdekken en groeien? Nieuwsgierig geworden? kijk op www.clownfie.nl. Tot snel!

Woondroom Veldhoven zoekt toekomstige bewoners

Er is bij Woondroom Veldhoven ruimte voor nieuwe bewoner. Woondroom Veldhoven zoekt een bewoner (m/v) die in de huidige bewonersgroep (leeftijd van ongeveer 20 tot 30 jaar) past. Woondroom Veldhoven is een kleinschalig ouderinitiatief voor 8 (jong) volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis en normale begaafdheid. Alle bewoners hebben een eigen appartement. Daarnaast is er een gezamenlijk appartement voor de gezamenlijke activiteiten. Woondroom Veldhoven biedt 24-uurs zorg welke uit PGB (WMO) wordt gefinancierd. De woonkosten worden door de bewoner van eigen loon en/of Wajong-uitkering betaald. Interesse? Kijk dan naar de aanmeldprocedure en voorwaarden op de website van Woondroom Veldhoven. Daar is ook een link te vinden naar http://www.woondroomveldhoven.nl/contact.