Wilt u uw bericht of oproep hier plaatsen?

Klik hier om uw bericht of oproep te plaatsen

11-1-2018 Gezocht: deelnemers/ouders voor een op te richten wooninitiatief

Wij, ouders van een zoon van 22 met autisme, zoeken enthousiaste ouders van normaal begaafde jong-volwassenen met een stoornis binnen het autismespectrum om samen een wooninitiatief op te zetten in Bergeijk.

Welke ouders zoeken ook een passende woonplek met begeleiding voor hun zoon/dochter?

Onze zoon heeft een beschermd wonen indicatie.

Denk je er al enige tijd over na en wil je samen verder kijken dan hoor ik dat graag, kunnen we samen voor een geschikte plek en zorg gaan zoeken.

Graag contact opnemen via mailadres:
onsjet@hotmail.com

Tip website hulp huishouden en koken

Tip:Kijk eens op de website: www.huishoudeninhokjes.nl Op een eenvoudige en schematische manier wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je huishoudelijke taken kan uitvoeren en ook hoe je kan koken. Bedoeld voor mensen die het fijn vinden om hierbij hulp te krijgen. Uitgelegd m.b.v. foto's en pictogrammen.

PROEFKLANT gezocht traject ‘Betere relaties’

Heb jij (kenmerken van) autisme? En is communicatie, contacten aangaan, vriendschappen onderhouden en verdieping van relaties ook een uitdaging voor jou? Ervaar je dat persoonlijke en/of zakelijke relaties veel van je vragen?

Als je wilt leren hoe je die waardevolle collega, partner, vriend(in) kunt zijn die je zou willen zijn, is het traject 'Betere relaties' een effectieve stap naar warmere relaties.

Ik coach je op het traject naar Betere relaties met het doorlopen van een traject in 7 stappen. Het programma bestaat uit een intakegesprek, 7 coachingsgesprekken en een evaluatiegesprek.

Het volgen van dit traject als proefklant geeft ons beide voordelen. Wil je er meer over weten? Stuur me een mail: sylvia@unicacoaching.nl of bel 06-4150 3727.

“PUZZLE-AUT” sokken voor een goed doel

"PUZZLE-AUT" sokken voor een goed doel Autism, doesn't sock!

Wil jij iets doen voor een goed doel? Jongvolwassenen met autisme verder helpen? Sponsoren terwijl je er iets super tofs voor terug krijgt?!

Vanaf 3 december 2019 zijn de "Puzzle-Aut" Socks verkrijgbaar.

Designed by Lotte Verberne bij COMPITAUT. Wij zijn tot dit ontwerp gekomen omdat iedere dag voor de meeste jongvolwassenen met autisme een puzzel is die zij moeten zien op te lossen. Iedere dag krijgen ze een gedeelte van de puzzel af maar er blijven altijd losse stukjes.

De opbrengst van de sokken gaat volledig naar de stichting Helpusaut. Hiermee willen we zorgen voor een continue geldstroom. Dit om de maandelijkse activiteiten, die de stichting Helpusaut organiseert voor jongvolwassenen met autisme in Helmond en omgeving, mogelijk te blijven maken.

De sokken kosten €12,95 exclusief eventuele verzendkosten en zijn verkrijgbaar in de maten 36 - 40 en 41 - 45.

De sokken kunnen verzonden worden per post of opgehaald worden in Helmond of Nijmegen. Na ontvangst van de bestelling wordt een email verstuurd ter bevestiging.

PRE-ORDER NOW! Via: https://www.helpusaut.nl/verkoop-sokken

De sokken zijn zeer exclusief, dus op = op.

Voor maar € 12,95 help jij onze stichting, en daarmee jongvolwassenen met autisme, verder!

Op de website www.helpusaut.nl staat bij https://helpusaut.nl/nieuws welke activiteiten we al georganiseerd hebben.

Door deze sokken te kopen steunt U de jongvolwassenen met autisme EN u draagt aparte mooie sokken van goede kwaliteit.

Open dag bij Werk & Uitleg

Werk & Uitleg is een creatieve werkplaats voor dagbesteding, begeleiding, reintegratie en herstel. Deelnemers kunnen afhankelijk van de hulpvraag een aantal dagdelen of uren per week komen werken. We bieden maatwerk bij bijvoorbeeld vragen rondom dagstructurering, herstellen bij burnout en dagbesteding. Alles wat gemaakt wordt mag mee naar huis genomen worden. In onze rustige werkplaats is geen tijdsdruk. Hierdoor kan de deelnemer zich ontspannen en zich zelf zijn. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van mensen met autisme die bijvoorbeeld een Persoons Gebonden Budget hebben.

Op zaterdag 25 januari bent u tussen 10.00 uur en 17.00 uur van harte welkom. U kunt dan komen kijken in de werkplaats. Voor meer info en opgeven kunt u bellen met Carolina Janssen 040-2421930 of mailen naar info@werkenuitleg.nl

Proefpersonen voor coaching gesprekken

Ik ben op zoek...

Dit jaar ben ik begonnen met een opleiding tot AutismeCoach. Super veel zin in! Om mijn vaardigheden als coach te kunnen oefenen, ben ik op zoek naar personen (16+) met (kenmerken van) autisme. Wie kent er iemand in zijn/haar omgeving, die behoefte heeft naar meer rust en minder stress bij autisme en hierop online gecoacht wilt worden.

Is er interesse neem contact met me op of stuur een persoonlijk berichtje, zodat ik je verdere informatie kan geven.

Ga naar mijn linkedin pagina

Dagbeleving

Prikkelarme Kleinschalige dagbesteding voor (jong)volwassenen. Wil je een ochtend, middag of hele dag lekker boetseren, mozaïeken of misschien wel lekker in ons moestuinen bezig zijn. Laten we kennis maken om te kijken of het klikt samen.
www.dagbelevinglevenskracht.nl
Kijk ook gerust op Facebook dagbeleving LevensKracht