Wilt u uw bericht of oproep hier plaatsen?

Klik hier om uw bericht of oproep te plaatsen

11-1-2018 Gezocht: deelnemers/ouders voor een op te richten wooninitiatief

Wij, ouders van een zoon van 22 met autisme, zoeken enthousiaste ouders van normaal begaafde jong-volwassenen met een stoornis binnen het autismespectrum om samen een wooninitiatief op te zetten in Bergeijk.

Welke ouders zoeken ook een passende woonplek met begeleiding voor hun zoon/dochter?

Onze zoon heeft een beschermd wonen indicatie.

Denk je er al enige tijd over na en wil je samen verder kijken dan hoor ik dat graag, kunnen we samen voor een geschikte plek en zorg gaan zoeken.

Graag contact opnemen via mailadres:
onsjet@hotmail.com

Tip website hulp huishouden en koken

Tip:Kijk eens op de website: www.huishoudeninhokjes.nl Op een eenvoudige en schematische manier wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je huishoudelijke taken kan uitvoeren en ook hoe je kan koken. Bedoeld voor mensen die het fijn vinden om hierbij hulp te krijgen. Uitgelegd m.b.v. foto's en pictogrammen.

PROEFKLANT gezocht traject ‘Betere relaties’

Heb jij (kenmerken van) autisme? En is communicatie, contacten aangaan, vriendschappen onderhouden en verdieping van relaties ook een uitdaging voor jou? Ervaar je dat persoonlijke en/of zakelijke relaties veel van je vragen?

Als je wilt leren hoe je die waardevolle collega, partner, vriend(in) kunt zijn die je zou willen zijn, is het traject 'Betere relaties' een effectieve stap naar warmere relaties.

Ik coach je op het traject naar Betere relaties met het doorlopen van een traject in 7 stappen. Het programma bestaat uit een intakegesprek, 7 coachingsgesprekken en een evaluatiegesprek.

Het volgen van dit traject als proefklant geeft ons beide voordelen. Wil je er meer over weten? Stuur me een mail: sylvia@unicacoaching.nl of bel 06-4150 3727.